Posted on

Heges kyllingpanne

DSC_1298

I går ville jeg prøve å lage noe nytt til middag.
Jeg elsker å eksprementere på kjøkkenet, og sånn ble kyllingpannen til 🙂

2 store kyllingfileter
1 pk (500g) wokgrønnsaker asia
2 dl kokosmelk
0,5-1 ts chili paste (sambal oelek)
1ss soyasaus
olje til steking
litt revet ost til å ha på toppen av kyllingpannen

Start med å skjære kyllingfiletene i terninger.
stek kyllingen i varm panne. legg så kyllingen til side og stek wokgrønnsakene på høy varme.
legg kyllingen tilbake i pannen sammen med grønnsakene, og hell over kokosmelk. skru ned platen og rør inn chilipaste og soyasaus, bruk gjerne den som ikke er tilsatt sukker. men om du ikke har den tilgjengelig så er det ikke så farlig da det er så lite soyasaus som skal brukes.
La det hele stå og putre ca 5 min.

DSC_1297
strø så over litt revet ost, skru av platen og legg på lokk.
La retten stå ca 5 min på platen før det er klart for servering.

bon apetit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *