Posted on

Pitabrød

DSC_2690

I dag lurte jeg på hva vi skulle ha til middag…så da saumfarte jeg fryser og kjøleskap..
Så da kom jeg frem til å lage pitabrød fylt med stekte kyllingstrimler, salat og en hjemmelaget kebabdressing…
Så da var det jo bare å finne frem ingredienser og sette i gang.

januar-16 088

4 pitabrød
2 dl sesamfrø
0,5 dl mandler
4 egg
4 ss olje
2 dl creme fraiche
1 ts salt
2 ts bakepulver
2 ss fiberhusk
2 ss pofiber

 

mal sesamfrø og mandler i foodprocessor, og sett det til side.
Pisk eggene luftige.
ha olje og creme fraiche sammen med de piskede eggene og pisk det sammen.
Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt.
la deigen svelle noen minutter.
fordel deigen i 4 deler på et bakepapirkledd stekebrett.
fordel deigen med skje.
ha litt olje på hendene og form emnene til fine pitabrød.
stekes ved 160 grader(varmluft) i ca 15 min.

avkjøles på rist.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *