Posted on

Lasagneplater

I helgene er det jo vanlig å kose seg med litt ekstra god mat.
I en travel hverdag er det ikke hver dag man har så god tid rundt matbordet, men helgene så har man gjerne litt bedre tid og da passer det godt med noe ekstra god mat, lange gode samtaler og kanskje noe godt i glasset

Jeg fant ut at vi skal ha hjemmelaget lavkarbo-lasagne i dag, så nå har jeg forberedt lasagnen, ved å lage lasagneplatene ferdig nå på formiddagen.

Disse er jo også glutenfrie så de passer også til folk med cøliaki, og de er det jo en del av også.

Du trenger:
4 egg, middels str.
150 g naturell kremost
1 dl revet ost
1 klype maldon havsalt flak(knuses i hånden)
2 ss olje
0,5 dl pofiber

pisk sammen egg, kremost, revet ost, olje og salt.
Pisk det godt sammen så det blir en jevn røre( sett bort fra den revne osten da)
tilsett pofiber og bland godt.

fordel røren på et bakepapirkledd stekebrett. hele stekebrettet skal være dekket av røren

DSC_2814

stekes på 150 grader i 15-20 min. den skal ikke få noe farge,røren skal bare få satt seg.

avkjøles 10-15 minutter.

Etter avkjøling klipper du lasagneplatene i passende biter. klip mens lasagneplatene ligger på bakepapiret, altså ikke fjern papiret.

IMG_20160206_130136

lasagneplatene kan også fryses.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *