Posted on

LCHF-røsti

20160217_152830

Jeg har tidligere laget en oppskrift på sellerirotkaker.
Så nå var det på tide å oppgradere den oppskriften og denne oppskriften ble helt fantastisk.

ca 20 stk

1 squash
200 g revet sellerirot
1 stor,revet løk
2,5 dl revet gulost
2 egg.

vask,skrell og riv grønnsakene grovt.

riv osten.

Bland de revne grønnsakene og klem ut alt overflødig væske.

Bland inn osten og tilslutt 2 sammenpiskede egg.
Bland godt.

Ha en god spiseskje masse på et bakepapirkledd stekebrett.
8 pletter på hvert brett.

20160217_153202

stekes på ca 190 grader .
stek de til de begynner å bli gyldne, ta deretter å snu de og stek videre til de er gyldne også på denne siden.

plettene kan godt stekes i god tid, så er det bare å legge de i en ildfast form og varme de opp når de skal nytes.

røsti-plettene passer til de meste av kjøtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *