Posted on

festkledd kyllingfilet

hei alle sammen.

I dag tenkte jeg å dele en skikkelig god oppskrift med dere.
Det er rett og slett en baconsurret, fylt kyllingfilet.
Denne blir skikkelig saftig og deilig.
Jeg vil påstå at den passer like godt til hverdag som til fest…

til 4 personer trenger du:
4 store kyllingfileter
2 pk bacon
1 tube baconost(man bruker bare litt av tuben)

start med å lage et langt snitt i kyllingfiletene.

20160412_162041
Fyll så en lang stripe med  baconost i «lommen».
surr bacon rundt. Det vil være passelig med 3-4 skiver bacon pr.filet.

Brun den surrede kyllingfileten i en stekepanne (brunes på alle sider)
Ha kyllingfiletene deretter i en ildfast form og stek de i ca 20min på 200g.

som tilbehør kan man jo velge blant mange ting,
Jeg anbefaler her blomkålris. 

i tilegg kan man jo ha kokt brokkoli  og en deilig fløtesaus.

dessverre sliter jeg med opplastingen av bilder..

så de får komme senere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *