Posted on

LOFF-I-LANGPANNE

20160608_121835

Det nærmer seg sommer og sommer for meg er blant annet å kose meg på terassen med reker og loff.
På lavkarbo må man jo lage sin egen loff, og ikke for å være stygg, men det florerer av dårlige lavkarboloff-oppskrifter på nett..
Nå har ikke jeg testet alle,lang i fra men de jeg har testet smaker enten bare kokos e.l.
Jeg har en gang tidligere laget en lavkarboloff,som var grei men dessverre for mye kokossmak etter min mening.

Så i dag tok jeg å komponerte min egen loff-oppskrift, nemlig loff-i-langpanne.

Jeg tok utgangspunkt i min oppskrift på ostepletter…og voila…
resultatet ble topp.

Til en liten langpanne(min var 40cmx25cm i innvendig mål)trenger du:

6 egg
50g alma majones (kjøpes på coop obs bl.a)
5 g fiberhusk/psyllium
5 g pofiber
20g finmalte mandler
5g bakepulver
en liten klype maldon havsalt,knuses mellom fingrene.(kan utelates)
100g finrevet norvegia ost

pisk sammen egg og majones.
Tilsett de tørre ingrediensene og ha i osten til slutt.

Bland godt og la røren svelle et par min.

Ha røren i en liten langpanne,som du kler med bakepapir.

20160608_123029

Stekes på 200 grader varmluft,midt i ovnen.
Avkjøles på rist.

20160608_131534

Jeg delte den i 12 biter

20160608_131743
Hver bit inneholder :
106,5 kcal
0,4g karbohydrat
6g protein
8,8g fett

20160608_131756

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *