Posted on

GRILLSALAT

Nå har vi kommet godt inn i mars-måned og jeg regner med at det er flere enn meg som gleder seg til vårsola begynner å steke oss i ryggen og vi igjen kan ta i bruk terasser,verandaer og hager.

En ting som er utrolig deilig og enkelt er jo å grille maten når det har begynt å bli varmere i været.
Selv om vi altså fremdeles er i mars, så vil jeg i dag dele en oppskrift på grillsalat.

Det er et godt tilbehør både til grillmat og egentlig alt av stekt kjøtt.

300g sellerirot
100g stangselleri
1 rødløk,middels str.
1 liten, rød chili
50g creme fraiche
50g majones
1 ts hakket sylteagurk
1 ts worchestersaus
havsalt
pepper

skjær sellerirot i terninger og kok de. avkjøles.
hakk stangselleri,rødløk og sylteagurk.
fjern hinner og frø fra chilien og finhakk denne.
bland sammen majones, creme frache, worchestersaus og sylteagurk.
ha så i resten av ingrediensene og bland godt.
smak til med salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *