Posted on

Matpakke-muffins

I dag måtte jeg lage meg noen matmuffins, fordi ofte havner man i et spor med f.eks egg og bacon til frokost..og da er det fort gjort å gå lei.

Det er jo så mye godt man kan spise og da må man jo variere litt.

Oppskriften er enkel og gir 3 store muffins.  Denne røren kan jo varieres til det uendelige .
Du kan selvsagt velge små muffinsformer og få flere stykker.

3 egg
1 klype havsalt
75 g revet ost
1 ss olivenolje
1 ts bakepulver
1 ss fiberhusk/psyllium
1 klype oregano
3 skiver kokt skinke, skjæres i terninger.

Pisk eggene sammen med salt litt luftig.
tilsett den revne osten og oregano. (kjøper du ferdig revet,pass på at det faktisk er ost og ikke topping. revet ost skal ha 0g karbohydrater ellers er det blandet med potetmel og annet rart)
Bland dette, før du tilsetter fiberhusk og bakepulver.
Når røren stå rog sveller, smører du muffinsformene med olje(dersom du ikke har former som ikke trenger smøring)
ha skinkebitene i røren og rør slik at det blir jevnt fordelt.

Fordel røren i muffinsformene og stek de i ca 20-25 min på 180 grader (Husk at ovner er forskjellig, så tiden kan variere noe)

Istedet for oregano, kan du selvfølgelig heller velge krydder du liker godt.

Jeg deler bare muffinsene i to og har på litt smør

Det er kun 0,5 g karbohydrat pr. muffins

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *