Posted on

Fylt loff på lavkarbovis

Jeg husker godt at vi fikk fylt loff i oppveksten.

Det var veldig spesielt og langt fra ofte at vi fikk det.

Det var vel også derfor det var så himmelsk godt.

Himmelsk godt ble også denne synes jeg.

Jeg delte loffen i fire deler, men det ble faktisk litt for mye mat, så anbefaler at man deler loffen i  seks deler.

evnt. kan man skjære av 1/3 del av loffen og lage 2 deler av den, dersom man ikke er flere som skal spise fylt loff.

Deretter kan man skjære opp resten av loffen i skiver og fryse ned.

Oppskriften på selve loffen får du her

 

Kjøttsaus  til hele loffen.
400g kjøttdeig, stekes.
3 dl kremfløte
100g purre,kuttet
2 ss tomatpure
1 ts oregano

Stek først kjøttdeigen.
Tilsett de andre ingrediensene og la det småputre i ca 10-15 min.

Del loffen først i 3 og deretter deler du de som et rundstykke.

Skrap ut en del av innmaten og legg på kjøttfyllet.
Ha deretter godt med raspety ost over, omkring 40-50g på hver.

Ha de fylte loffstykkene inn i ovnen på 175 grader til osten er smeltet.

Server gjerne med en sidesalat.

 

2 thoughts on “Fylt loff på lavkarbovis

  1. Det der fikk jeg lyst på nå. Kreativ og flink du er.

    1. Tusen takk.
      anbefales

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *