Posted on

lettlaget og god fiskesuppe

Ja,det er fortsatt sommer og mange griller mye i løpet av sommeren, meg inkludert..

Av og til får man bare lyst på noe helt annet.

I dag laget jeg meg en oppskrift på en nydelig fiskesuppe, som jeg anbefaler på det sterkeste

Denne er lettlaget og trenger ingen spesielle ingredienser.

250g torsk ell. annen hvit fisk,skjæres i terninger.
50g pastinakk,skjæres i små terninger
50g rødløk, hakkes
2 små vårløk (25g)
1 terning fiskebuljong
5 dl vann
2 dl kremfløte
100g seterømme
Olje til fresing av grønnsaker.

Start med å skjære fisk og grønnsaker, slik at alt er klart.

Varm litt olje i en egnet kjele.


Ha i rødløk og pastinakk og la dette surre på middels varme noen min.
Tilsett vannet og buljongterningen og la terningen løse seg helt opp.

Ha så kremfløte og rømme i kjelen og la det småputre ca 10min.

Ha i fisken og sett varmen litt ned.
la fisken trekke ca 10min
Ha i vårløk og smak til med salt og pepper.

Enkelt og særdeles godt.

Dette er suppe til 2 personer.
pr.person(ikke porsjon)

657,5 kcal
6,7 g karbohydrat
26,9 g protein
56,2 g fett

Velbekomme

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *