Posted on

Matmuffins

Lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, så det er på høy tid.

Av og til blir jeg kontaktet av folk som bare er sååå lei av egg.
Man trenger ikke spise kokt egg, stekt egg og eggerøre hele tiden.

Det er et hav av muligheter når det gjelder frokost og lunch. det kan være seg middagstrester, maule ålegg,brøderstatninger eller disse matmuffinsene jeg har valgt å dele med dere i dag

 

Uten mere snikksnakk, her kommer oppskriften

6 små matmuffins

3 egg
60g revet ost
5 skiver salami
1 ts bakepulver
1/2 ss fiberhusk/psyllium
et lite dryss oregano
1 klype havsalt

Riv ost og skjær salamiskivene i biter.

pisk egg,oregano,salt og bakepulver godt sammen.

ha i ost og salami i eggeblandingen, og til slutt has fiberhusk/psyllium i røren.
visp det godt inn og la det svelle noen minutter.

 

Fordel røren i 6muffinsformer .

 

stekes på ca 180 grader i rundt 20min.

Disse er kjempegode med kremost.

Min personlige favoritt er tine kremost med urter.

det er kun 0,5 g karbohydrat pr.matmuffins.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *