Posted on

Fritatta

I dag lagde jeg meg en fritatta, så enkelt og så godt…

Denne kan nytes til både lunch og middag, gjerne sammen med en sidesalat.

Som lunch passer denne oppskriften til 2 personer og som middag til 1 person

 

Du trenger:

4 egg+2ss vann
100g fersk spinat
1 liten løk(100g)
1 fedd hvitløk
1 tomat
salt
1 dl revet parmesan(40g)

pisk sammen egg,vann og litt salt.

hakk løk og hvitløk.
Skjær tomaten i tynne skiver.
Riv parmesan.

ha litt olje i en stekepanne og surr løk og hvitløk noen min. på middels varme.


Ha deretter spinaten i stekepannen

og surr dette til spinaten har falt helt sammen.

Ha deretter de sammenpiskede eggene over i pannen.

Fordel tomatskivene i stekepannen.

Skru platen litt ned slik at det stekes på svak varme.

Når fritattaen har satt seg litt, strør du parmesan over og steker det videre til det er ferdig.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *