Posted on

Frisk kålsalat

I dag vil jeg dele en herlig og frisk kålsalat som er kjapp å lage.

Om jeg må si det selv, så ble denne kålsalaten utrolig god og kan lages nesten hvor som helst, siden det ikke er noe som skal kokes eller lignende.

Denne er ypperlig tilbehør til de fleste kjøttretter som grilling.

kan også spises som frokost sammen litt skinke eller lignende..

kålsalaten tror jeg kommer til å bli en gjenganger hjemme hos meg.

Nå kan det selvsagt diskuteres om sylteagurk er lavkarbo, men det brukes så lite av det, og gir så god smak at jeg synes det absolutt er innafor.

Man trenger:
1 boks creme fraiche
150g majones
1 ts dijonsennep
2 stk sylteagurkskiver,
1 ts lake fra sylteagurk.
1 stk spisskål( 300g brukte jeg)
75 g paprika, rød
2 stk vårløk

finsnitt spisskål
skjær vårløk i tynne skiver
finhakk sylteagurk
skjær paprika i små terninger. dette kan utelates, jeg bruker rød paprika for å få litt mer farge.

bland majones, creme fraiche, dijonsennep og sylteagurk +lake.
ha i finsnittet spisskål, paprika skjært i terninger og vårløk skåret i tynne skiver.

bland det sammen.

Ha gjerne litt av de grønne toppene til vårløken som pynt

( her kunne jeg hatt litt sidesalat til, men gjorde det bare superenkelt i varmen)

ypperlig til å ta med seg på grillfesten, eller om du vil ha til familien et par dager. for dette blir en god porsjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *