Posted on

O’hellige bounty

Hvem liker vel ikke bounty?
Den deilige sjokoladen med deilig kokosfyll i…mmmm

Jeg liker hvertfall bounty, og da er det jo bra at bounty er utrolig lette å lage…

Til kokosfyllet trenger man:
1 boks kokosmelk (santa maria)
2 ss cocosa(kokosolje)
3 ss sukrin+
200g kokos

Boksen med kokosmelk bør stå i kjøleskapet natten over, da  kun den tykke delen av kokosmelken skal brukes.

ha alle ingrediensene, bortsett fra kokos i en kjele og varm opp til alt er smeltet til en glatt «saus».

Ta kjelen av platen.

Ha i kokos og rør det godt inn.
fordel massen i plastbelagte former.

Jeg bruker aluminiumsformer kledd med plastfoleie.
Jeg bruket 2x 1 liters form.. men en, litt større form går også fint.

Ha plast folie over formen og sett den i kjøleskapet 1 time ca.

Sjokoladetrekk
150g sukkerfri sjokolade
1 ss cocosa
smeltes over vannbad.

 

Når kokosfyllet har stått i kjøleskapet og stivnet, deler man de opp i passende biter.
Dypp de i den smeltede sjokoladeblandingen.
ha de så over på bakepapir  og sett i kjøleskap.

Oppbevares i bok i kjøleskap. de kan også fryses ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *