Posted on

Surkål

Jeg simpelthen elsker surkål, og spesielt til jul …jeg bare må ha surkål—

Mange lager surkål med hodekål, men det blir fort mye karbohydrater av det…100g hodekål inneholder 5,2g karbohydrat.
Spiser man moderat/liberalt lavkarbo går jo det fint…

Jeg bruker spisskål, og spisskålen inneholder kun 0,9g karbohydrat pr.100g, så her er det mange karbohydrater å spare…

vel, nok snikksnakk…her kommer oppskriften.

nfd

1 kg finsnittet spisskål
1 dl sukrin+
1 dl edikk, klar
2-3 ss karve
1 liter vann.
1 ts salt
1 ts pepper, gjerne hvit.

Ha alt i en stor kjele.

kok surkålen i 2 timer, la den småputre.
Om det blir lite væske underveis, så etterfyll vann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *