Posted on

Herlig rømmegrøt uten johannesbrødkjernemel

I dag vil jeg dele en oppskrift som har få ingredienser og alle ingrediensene finner du i din lokale matbutikk.

jeg vet det er noen som ikke liker konsistensen til johannesbrødkjernemel, som forøvrig er et supert tykningsmiddel.

Så i dag lagde jeg en enkel rømmegrøt UTEN johannesbrødkjernemel.
Det er jo også veldig greit, om man ikke har johannesbrødkjernemel for hånden 🙂

Grøten er nok til en person.

1/2 beger seterømme (150g)
1 dl kremfløte
6 ts malte mandler
1 ss meieri-smør
__
sukrin+(eller søtning etter ønske)
kanel
smørøye

Smelt smør i en liten kjele.
Ha deretter seterømmen i kjelen og varm dette opp til rømmen er blitt litt tyntflytende.
Tilsett kremfløten og la det koke opp.

Ha så malte mandler i grøten og la det koke 10min..

Ønsker du en ennå tykkere grøt…tilsett mer malte mandler.

serveres med sukrin+, kanel og smørøye.

 

Dette er et meget energitett måltid, og du vil holde deg mett lenge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *