Posted on

Sellerirot-kaker

I dag vil jeg dele oppskrift på sellerirotkaker, som er et herlig tilbehør til middager.

De passer til det meste.

Her kan man jo godt gange opp oppskriften noen ganger, og fryse ned.

10 sellerirotkaker

1 løk
1 fedd hvitløk
350g raspet sellerirot
120g raspet hvitost
olje eller klaret smør til steking.
hakk løk og hvitløk.
rasp sellerirot og hvitost.
ha løk, hitløk og sellerirot i en stekepanne og surr dette i ca 10min på forholdsvis lav varme.

Ha massen over i en bolle.
Bland inn raspet ost.
form til 10 boller og trykk de flate på et bakepapirkledd stekebrett.
Stekes på 170grader varmluft til de har blitt gyldne og faste nok til å kunne snu de.
Snu de så, og la de stekes til de er gyldne på den andre siden også.

Det er  1 g karbohydrat pr. sellerirotkake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *