Posted on

Kjapp blomkålsalat

Så er vi inne i påskens siste dag.

gikk påsken litt for raskt unna?
det synes hvertfall jeg…

så jeg skal nyte de siste timene til fulle.

så i dag blir det grilling i det fine vårværet, og jeg har akkurat laget en liten blomkålsalat

// inneholder reklame//

Denne oppskriften er ca 3 porsjoner.

80g crreme fraiche
60 g majones, ekte
3-4 dråper tabasco
1/2 ts worchester saus
1 liten rød chili eller 1/2 stor
1 vårløk
1 liten rødløk( 50g)
400g blomkål
start med å dele blomkålen i mindre buketter/biter.

Kok blomkålbitene i 2-3 min, hell av vannet.
Avkjøles i isvann i ca 2-3 min.

hell deretter av vannet og la det renne skikkelig av.
lag  dressingen av creme fraiche, majones, tabasco og worchester saus.

chilien skjæres på langs og hinner og frø fjernes. dette gjøres enkelt med å skrape det av med en teskje.

Ønsker du en hot blomkålsalat, har du i litt av frø/hinner.

finhakk chili, rødløk og vårløk som du har i dressingen.
La litt av vårløken være igjen til pynt.
til slutt har man i blomkålen og blander det godt sammen.

ha plast over, og oppbevares i kjøleskap.

ved å dele blomkålsalaten i 3 porsjoner vil den inneholde 4,5g karbohydrat pr. porsjon

Ønsker du ukesmenyer til kun kr.9,90 pr.ukesmeny med fullt næringsinnhold, kan kanskje 10 ukers vår-og sommermeny være noe for deg 

Ha en super 2. påskedag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *