Posted on

Deilig pølsegrateng

Pølsegratengen er middag for to personer.

250g sellerirot
1 liten løk (50g)
50g smør, kuttes i terninger
100g norvegia, rives.
3 jacobs ostepølser
2 tomater
1 vårløk

kutt sellerirot i små terninger og hakk løk.

kokes mørt.

hell av vannet og kjør det jevnt med en stavmikser.
Ha smøret i  de jevnede grønnsakene, og rør rundt til smøret er smeltet.
Krydre med salt og pepper.

ha pureen i en ildfast form.

skjær pølser i skiver og ha det i den ildfaste formen

skjær tomater i skiver og fordel det i formen.

hakk deretter vårløk og fordel det på toppen av tomatene.

til slutt fordeler man revet ost over formen.

gratineres ved 190 g i ca 30min.

serveres med en enkel sidesalat

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *