Posted on

Nydelig sellerirotsuppe med chili og hvitløk

300g sellerirot, skåret i terninger
1 rød chili, uten frø og hinner
1 fedd hvitløk
1 middels løk
1 porsjonspk grønnsaksfond (evnt 1 buljongterning)
1 boks kremfløte (3 dl)
5 dl vann
hakk chili, løk og hvitløk.
Kutt sellerirot i små terninger.
Ha chili, hvitløk,  løk og sellerirot i en kjele med vann.
la det kokes til det er mørt.
Hell av vannet.
jevnes med stavmikser.
ha i 5 dl vann og grønnsaksfond/buljong
la det koke opp og la fond/buljong bli oppløst før du tilsetter kremfløte
kokes til suppen er fyldig.
smak til med salt og peppermix

sprøstek gjerne litt bacon og ha som garnityr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *